LG OLED TV

08 juni 2018

Wie OLED tv hoort, denkt aan LG. Ook dit jaar breidt LG haar lineup OLED tv's uit en focust hoofdzakelijk op grote schermen mét ThinQ kunstmatige intelligentie (AI)-technologie en geavanceerde α-processor (Alpha).

Anker

[]

Nieuw item

de kracht van perfect zwart

Anker

[]

Een LG OLED tv heeft een scherm met 8 miljoen afzonderlijke, zelfoplichtende pixels die naargelang het beeld in- en uitgeschakeld worden. Een pixel die uitgeschakeld is, is volledig zwart. Hierdoor is zwart ook écht zwart en zijn kleuren helderder én levendiger. Omdat elke pixel zichzelf aan en uit zet is er geen achtergrondverlichting nodig zoals bij de klassieke lcd/led tv's. OLED tv's zijn daardoor ook vaak dunner. Ontdek zelf hoe dun in de video hierboven!

Anker

[]

Anker

[]

LG OLED - Alpha 9 Intelligent processor

De ultieme kijkervaring

Anker

[]

LG OLED 2018 - Alpha9 processor

De nieuwe α9 (Alpha 9) intelligente processor werd speciaal voor LG OLED tv's gemaakt en bezorgt kijkers een verbeterde en meer realistische beeldweergave en nauwkeurigere kleuren vanuit elke kijkhoek. Dankzij de α9 processor wordt beeldruis tweemaal sneller onderdrukt in vergelijking met de conventionele technologieën. Minder ruis betekent nog meer helderheid en subtielere overgangen.

Daarnaast ondersteunt de α9 processor ook beelden met hoge framesnelheid (HFR) om bewegingen nog vloeiender te tonen met 120 beelden per seconde. Sportwedstrijden of games beleef je nu echt zoals je er zelf bij bent.

Anker

[]

4K Cinema HDR: beleef de visie van de filmmaker

Beleef kleuren zoals de filmmaker ze bedoelt en geniet van de ultieme bioscoopervaring thuis dankzij Dolby Vision, HDR van Technicolor en HDR10 Pro en HLG Pro.

Wat is HDR?

HDR staat voor High Dynamic Range en is een technologie waarmee het beeld van tv’s nog helderder en scherper wordt. Verder zie je meer verschillende kleuren en kan je perfect donkere en lichte tonen naast elkaar zien. Dolby Vision is de populairste HDR-oplossing. Bekijk films in hoogwaardige kwaliteit en met 170.000 frames per film van 2 uur.

Dolby Atmos: haal de bioscoop in huis

Kies je voor een LG oled tv? Dan kies je voor krachtig Dolby Atmos geluid, zonder nog een extra soundbar of speakers aan te moeten schaffen. Ervaar geluid net zoals in de cinema en voel de bewegingen van de voorwerpen op het beeld in het geluid. Kortom, ga helemaal op in de kijkbeleving! Het lijkt alsof je zelf de hoofdrol in de film speelt.

Dolby Atmos in het kort: 360° surround geluid dat je bijna kan voelen, krachtige lage tonen en een natuurlijk en levensecht klinkend geluid. Met Dolby Atmos klinken regendruppels of een overvliegend vliegtuig veel realistischer, wat de kijkervaring alleen maar ten goede komt.

Anker

[]

LG ThinQ

WebOS is nu nog slimmer

Met het nieuwe WebOS Smart TV besturingssysteem wordt je OLED tv nóg slimmer en krijg jij altijd wat je wilt. Vind je favoriete content snel terug via het eenvoudige startscherm of één druk op de knop. Personaliseer je startscherm zoals jij het wil.

Via Magic Link krijg je voorstellen van video’s, films, programma’s enz. op basis van jouw voorkeuren te zien. Wie weet ontdek je zo een nieuwe verslavende serie! Via Magic Zoom mis je nooit nog een detail van een belangrijke voetbalwedstrijd of film. Verder kan je je WebOS Smart TV omvormen tot speaker en 360° VR content bekijken.

Dankzij de eenvoudig te bedienen Magic Remote afstandsbediening ben je volledig in controle en vind je je favorieten snel terug, zonder continu te moeten wisselen van afstandsbediening.

Anker

[]

LG ThinQ: geïntegreerde AI technologie om jouw leven makkelijker te maken

Anker

[]

Praten is het nieuwe kijken! LG oled tv’s met ThinQ hebben een vorm van ingebouwde artificiële intelligentie dat jouw leven heel wat makkelijker zal maken.

Om te beginnen: de ingebouwde Google Assistant. Praat tegen de afstandsbediening en deze zoekt het programma voor jou op. Zappen doe je via je stem. Wil je weten hoe warm het morgen wordt? Of de tussenstand van een voetbalmatch wanneer je een film kijkt? Je LG oled tv met ThinQ zoekt het voor je op.

De ThinQ spraakassistent maakt gebruik van Natural Language Processing (NLP) en laat je toe informatie op te vragen, te zappen, te zoeken naar bv. de soundtrack van een film of de tv automatisch te laten uitschakelen wanneer een film gedaan is. NLP is in België beschikbaar in het Engels en het Frans.

Goed nieuws, LG ThinQ is compatibel met toestellen met Amazon Alexa, de virtuele en slimme assistent van Amazon.

Jouw LG ThinQ tv is een smart home hub. Krijg via je tv toegang tot je andere slimme apparaten met Wi-Fi of Bluetooth verbinding, zoals een speaker, smartphone, koelkast of wasmachine met ThinQ AI.

Anker

[]

LG OLED tv 2018

LG OLED tv's 2018

Anker

[]

Ontdek hieronder de lineup nieuwe LG OLED tv's met AI. Alle series zijn uitgerust met de nieuwste LG OLED panelen en hebben een eigen uniek design. Zo is er voor iedereen wel een gepaste OLED tv.

Anker

[]

LG OLED W8

LG Signature OLED AI TV W8

 • Verkrijgbaar in 65" en 77"
 • Flinterdun Picture-on-Wall design
 • α9 intelligente processor
 • 4K Cinema HDR
 • Dolby Atmos® geluid

naar de W8 modellen

LG OLED TV E8

LG OLED AI TV E8

 • Verkrijgbaar in 55" en 65"
 • Picture-on-Glass design (deels uit glas)
 • α9 intelligente processor
 • 4K Cinema HDR
 • Dolby Atmos® geluid
 • High-Frame-Rate (tot 120 FPS)

naar de E8 modellen

LG OLED TV C8

LG OLED AI TV C8

 • Verkrijgbaar in 55", 65" en 77"
 • Strak Cinema Screen design
 • α9 intelligente processor
 • 4K Cinema HDR
 • Dolby Atmos® geluid
 • High-Frame-Rate (tot 120 FPS)

naar de C8 modellen

LG OLED TV 2018